Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
Kövess minket!

OH AFRICA

20 900 Ft

Elefántos grafikával díszített, tömör tigrisfából készült kínáló deszka, melynek másik oldalát vágódeszkának használhatod.
Deszkáink rendelésre készülnek, ezért elkészítésük 2 hetet vesz igénybe.

Quantity

Leírás

Elefántos grafikával díszített, tömör tigrisfából készült kínáló deszka, melynek másik oldalát vágódeszkának használhatod. Legyen a konyhád dísze, ne rejtegesd többé a szekrényben. Deszkáink rendelésre készülnek, ezért elkészítésük 2 hetet vesz igénybe.

További információk

Tömeg 1450 g
Méretek 200 x 160 x 40 mm

Gondoskodás

Ahhoz, hogy a deszkát ne csak Te, hanem akár az unokáid is használhassák, törődnöd kell vele. Kérlek, ne tedd a mosogatógépbe, csak kézzel, langyos- mosószeres víz alatt tisztítsd le. Jót teszel a deszkával, ha nem vizes felületen, hanem csepegtetőn, vagy napon szárítod. Használat során a fa elszíneződhet az ételektől, felülete érdessé válhat és a kés nyomot hagyhat rajta. Havonta egyszer érdemes beolajozni és évente egyszer finom szemcsés csiszolópapírral átdörzsölni.Ha a mintás oldalát tálalásra, a másik felét pedig szeletelésre használod, akkor sokáig megőrizheted a szépségét.

Csomagolás

Odafigyelünk arra, hogy minden termék csomagolása funkcionális legyen, így vásárláskor vászontáskában kapod meg a Fabatkádat, a termékleírást és az ápoláshoz szükséges tudnivalókat pedig könyvjelző formájában.