Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
Kövess minket!

NUTCRACKER

15 900 Ft

Szarvasbogaras grafikával díszített, táblásított bükkfából készült kínáló deszka, melynek másik oldalát vágódeszkának használhatod.
Deszkáink rendelésre készülnek, ezért elkészítésük 2 hetet vesz igénybe.

Quantity

Leírás

Szarvasbogaras grafikával díszített, táblásított bükkfából készült kínáló deszka, melynek másik oldalát vágódeszkának használhatod. Legyen a konyhád dísze, ne rejtegesd többé a szekrényben. Deszkáink rendelésre készülnek, ezért elkészítésük 2 hetet vesz igénybe.

További információk

Tömeg 1700 g
Méretek 292 x 279 x 28 mm

Gondoskodás

Ahhoz, hogy a deszkát ne csak Te, hanem akár az unokáid is használhassák, törődnöd kell vele. Kérlek, ne tedd a mosogatógépbe, csak kézzel, langyos- mosószeres víz alatt tisztítsd le. Jót teszel a deszkával, ha nem vizes felületen, hanem csepegtetőn, vagy napon szárítod. Használat során a fa elszíneződhet az ételektől, felülete érdessé válhat és a kés nyomot hagyhat rajta. Havonta egyszer érdemes beolajozni és évente egyszer finom szemcsés csiszolópapírral átdörzsölni.Ha a mintás oldalát tálalásra, a másik felét pedig szeletelésre használod, akkor sokáig megőrizheted a szépségét.

Csomagolás

Odafigyelünk arra, hogy minden termék csomagolása funkcionális legyen, így vásárláskor vászontáskában kapod meg a Fabatkádat, a termékleírást és az ápoláshoz szükséges tudnivalókat pedig könyvjelző formájában.